AU op Verenigingenmarkt Eemplein zaterdag 10 september

Beleef het UITweekend Amersfoort zaterdag 10 september mee op het Eemplein. Overdag vindt voor de eerste keer een Verenigingmarkt plaats waar tientallen verenigingen op het gebied van sport, spel, hobby, kunst en muziek zich presenteren aan het Amersfoortse publiek.

Verenigingenmarkt: zing, sport, dans en beweeg, doe mee!
Amersfoortse verenigingen op het gebied van sport, hobby, kunst en muziek presenteren zich van 10.00 tot 16.00 uur op het Eemplein in Amersfoort. Slenter gezellig langs de verschillende kraampjes en laat je informeren en inspireren. Er zijn muzikale optredens van een showband, zangkoren en dansoptredens. Er worden demonstraties gegeven en uiteraard kun je ook zelf meedoen!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje American Football met de leden van Amersfoorts Untouchables? Kom jij ook?

Leave a Comment

(required)

(required)

Onze Sponsors