Dit weekeinde: EK Flag Football U15 in Belgrado – Servië

Dit weekeinde: EK Flag Football U15 in Belgrado – Servië

Dit weekeinde (6 en 7 augustus 2016) neemt onze Dutch Lions U15 jeugd deel aan het Europees Kampioenschap dat wordt gehouden in Belgrado – Servië (http://www.saaf.rs/epffu152016/). Het Dutch Lions team is samengesteld tijdens een drietal selectietrainingen in februari/maart en traint sinds het einde van het reguliere Flag Seizoen samen. Het team bestaat uit spelers van de volgende clubs: Amersfoort Untouchables (2 spelers), Arnhem Falcons (2 spelers), Den Haag Raiders (1 speler), Lelystad Commanders (3 spelers), Spijkenisse Scouts (3 spelers), Utrecht Dominators (1 speler). Als onderdeel van de voorbereiding heeft het team deelgenomen aan de Batavia Bowl in Lelystad en de Bronco Bowl in Enschede. In Lelystad speelde het team voor het eerst competetief samen en sloten zij het toernooi als overwinnaar af. In Enschede speelde het team op uitnodiging en alleen tegen volwassen tegenstanders. Daar eindigde onze Lions op een eervolle derde plaats achter de Den Haag Hyena’s en de Purmerend Barbarians. De laatste voorbereidende training was afgelopen zondag en het team en de begeleidende staf kijkt met vertrouwen uit naar het kampioenschap. Vrijdagmorgen vertrekt het team naar Servië en maandag zijn ze weer terug in Nederland.

Het wedstrijdschema is als volgt en de wedstrijden worden live gestreamd via de volgende links:

link veld 1 (teren 1) http://www.sportuzivo.tv/v2/stream/index.php?channel=sportuzivo1

link veld 2 (teren 2) http://www.sportuzivo.tv/v2/stream/index.php?channel=sportuzivo2

 

Zaterdag

8.00 Nederland – Servië op veld 1

13.00 Italië – Nederland op veld 2

14.40 Nederland – Tjechie op veld 1

18.40 Slovenië – Nederland op veld 1

 

Zondag

8.00 Spanje – Nederland op veld 1

11.20 Nederland – Roemenië op veld 1

14.40 semi final #1 tegen #4 op veld 1

14:40 semi final #2 tegen 3 op veld 2

17:00 Bronze medal loser semi 2- loser semi 1 op veld 1

18.30 GOLD medal winner semi 1 – winner semi 2 op veld 1

Verdere updates zullen worden gedeeld via de facebook pagina’s van de Dutch Lions Flag en Dutch Lions U15 Flag 

Leave a Comment

(required)

(required)

Onze Sponsors